Üdvözöljük honlapunkon!

A G-számla többgépes, többfelhasználós rendszerű számlázó és készletnyilvántartó program, melynek fejlesztésébe 2003 nyarán kezdtünk. Célunk egy olyan szoftver fejlesztése volt, mellyel kisvállalkozások raktárkészletének kezelése, számlák, árajánlatok és egyéb bizonylatok kiállítása gyorsan, és egyszerűen elkészíthető. A program használata különösebb számítástechnikai ismereteket nem igényel, kezelése nagyon rövid idő alatt elsajátítható.

Az utóbbi hónapokban a program számos fejlesztésen esett át, melyekhez a szoftvert használó partnereink díjmentesen hozzájuthatnak. A program használatát a sok újítás mellett internetes frissítés és online hibajelentés segíti. A szoftvert beépített plugin kezelővel is felruháztuk, mellyel speciális igények esetén különböző bővítményeket használhatunk munkánk során.

Letölthető a G-Számla program frissítése!

A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonja a készpénzforgalomból az 1 és 2 forintos érméket, ezért a készpénzes számlák végösszegét 5 és 10 forintra kell kerekíteni. Az egyes vásárolt tételek tehát nem, a végösszeg azonban készpénzes vásárláskor mindenképpen 0-ra vagy 5-re végződik majd a kerekítés után. A kerekítési kötelezettség a bankkártyás fizetéseket és elektronikus pénzmozgást (átutalásokat) nem érinti, hiszen az 1 forint mint elszámolási egység a jövőben is megmarad.

A frissítés letöltését a G-Számla programból a Fájl menü Frissítés keresése menüparanccsal lehet kezdeményezni. Amennyiben a számlázás helyén nem rendelkezik internet kapcsolattal, a frissítést letöltheti a következő helyekről:

Az 1.0 verzióval rendelkező felhasználóink a http://www.gszektor.hu/gszamla/update/gszamlaplusz.exe, a 2.0 verzióval rendelkező felhasználóink a http://www.gszektor.hu/gszamla/update2/gszamlaplusz.exe helyről tölthetik le a frissítést. Az 1.0 és a 2.0 verziószámú programok adatbázisai teljesen különbözően vanak felépítve, ezért figyeljen oda, hogy a megfelelő frissítést töltse le!

Kérjük, saját érdekében a frissítés előtt készítsen biztonsági másolatot a számlázó programjáról!

Ha problémája van a frissítéssel, a gszamla@gszektor.hu e-mail címre küldött levéllel jelezheti felénk.

Próbálja ki még ma!

Ha ki szeretné próbálni a szoftvert működés közben, erről az oldalról ingyenesen letöltheti. A demó verzió csak 30 indításra ad lehetőséget. Amennyiben a programot korlátozások nélkül szeretné használni, meg kell vásárolnia. Árainkért kérjük hívjon minket a 06 (42) 421-260 telefonszámon, vagy érkeklődjön az info@gszektor.hu email címen.

Újdonságok:


2005.12.10 frissítés:
  • Észrevételek küldése
  • Kintlévőségek kezelése
  • Hibajelentés bővítése
Korábbi frissítések:
  • Számla stornó javítása
  • Nyomtató választás
  • Árcsoportok rejtése
  • Internetes frissítés fejlesztése
  • Hibajelentés küldése email-ben
  • Egysoros terméklista